από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- 1 μεγάλη μελιτζάνα φλάσκα κομμένη σε κύβους
- 2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
- 3 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες
- 2 κρεμμύδια κομμένα σε κύβους
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- ρύζι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μελιτζάνες και τις αλατίζουμε.
Κόβουμε τα υπόλοιπα λαχανικά.
Ξεπλένουμε τις μελιτζάνες και αφού τις στραγγίξουμε τις τσιγαρίζουμε σε λάδι.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά και συνεχίζουμε το σωτάρισμα.
Ρίχνουμε 2 ποτήρια ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι όπως και το ρύζι.
Μόλις δούμε ότι το ρύζι έχει βράσει και έχει σωθεί και το νερό το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Την συνταγή την είδα στην τηλεόραση και είναι παραδοσιακό φαγητό από την Τζιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου