από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- σαρδέλες
Για την μαρινάδα
- λάδι
- ούζο ένα σφηνάκι
- πάπρικα
- θυμάρι
- μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
- μπούκοβο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις σαρδέλες.
Τις στραγγίζουμε.
Ετοιμάζουμε την μαρινάδα σε ένα μπώλ.
Ρίχνουμε τις σαρδέλες στην μαρινάδα και ανακατεύουμε να πάει παντού η μαρινάδα.
Σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα απλώνουμε τις σαρδέλες.
Τις ψήνουμε στον φούρνο.
Κατά το ψήσιμο αλείφουμε με πινέλο τις σαρδέλες με την μαρινάδα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου