από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- μοσχάρι για κατσαρόλα
- 2 κρεμμύδια μεγάλα ψιλοκομμένα
- 10 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι του καφέ κονιάκ
- νερό ζεστό
- κύβος λαχανικών
- καρίνο
- κύμινο
- πιπέρι
- κόκκους πιπεριού
- λάδι
- αλάτι
- 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
Εκτέλεση
Θωρακίζουμε το κρέας στο λάδι.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα και τα τσιγαρίζουμε.
Προσθέτουμε τα μυρωδικά.
Τα σβήνουμε με το κονιάκ.
Προσθέτουμε το ζεστό νερό όπου έχουμε διαλύσει την μουστάρδα και τον κύβο λαχανικών.
Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να βράσει και να λιώσουν τα κρεμμύδια για να πήξει η σάλτσα.
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου