από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- λίγη φέτα
- λίγη γραβιέρα τριμμένη
- ρεγγάτο τριμμένο
- 2 με 3 αυγά
- πιπέρι
Εκτέλεση
Απλώνουμε το φύλλο της σφολιάτας.
Έχουμε χτυπήσει τα αυγά και τα ανακατεύουμε με τα τυριά και το πιπέρι
Τα απλώνουμε στο φύλλο της σφολιάτας και γυρίζουμε το φύλλο ρολό.
Λαδώνουμε το ρολό με λάδι και το χαράζουμε σε φέτες ελαφρώς.
Τοποθετούμε λαδόκολλα στο ταψί και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου