από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- 1 μαρούλι
- μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε μικρά κομμάτια
- φρέσκα κρεμμυδάκια 1 μάτσο
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- άνιθο 1 μάτσο
- καρίνο
- αλάτι
- 1 αυγό
- χυμό από 2 μεγάλα λεμόνια
- μουστάρδα
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας.
Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια τον άνιθο τα σκόρδα και τα μανιτάρια.
Προσθέτουμε τα μαρούλια και περιμένουμε να βγάλουν τα υγρά τους.
Προσθέτουμε τα μυρωδικά.
Προσθέτουμε ζεστό νερό και αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά.
Όταν γίνει το φαγητό έχουμε χτυπήσει το αυγό με τον χυμό από τα λεμόνια και την μουστάρδα και περιχύνουμε το φαγητό.
Αφήνουμε να πάρει μια βράση και το φαγητό μας έτοιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου