από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 2 ρέβες
- 2 καρότα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 2 κλωνάρια σέλινο ψιλοκομμένο
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
- πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
Για την σώς
- λάδι
- 2 κουταλιές ξύδι μπαλσάμικο
- μουστάρδα
- 3 κουταλιές γιαούρτι
- 2 κουταλιές μαγιονέζα
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα καυτερή
Εκτέλεση
Τρίβουμε τις ρέβες και τα καρότα από τον χοντρό τρίφτη.
Τα αφήνουμε να στραγγίσουν.
Ψιλοκόβουμε όλα τα υπόλοιπα λαχανικά.
Τα βάζουμε σε σαλατιέρα.
Χτυπάμε με το μίξερ του φραπέ τα υλικά για την σώς.
Περιχύνουμε την σαλάτα μας και την ανακατεύουμε να ενωθούν μεταξύ τους .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου