από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- μανιτάρια πλευρώτους ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 μάτσο
- άνιθος
- αλάτι
- καρίνο
- μπεσαμέλ
- φέτα
- φύλλα χωριάτικα
- λάδι
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα λαχανικά μας και τα ψιλοκόβουμε.
Τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι μαζί με τα μανιτάρια και τον άνιθο.
Προσθέτουμε τα μυρωδικά μας.
Ετοιμάζουμε την μπεσαμέλ και αντί για τυρί τριμμένο προσθέτουμε την φέτα.
Ανακατεύουμε τα υλικά μας μεταξύ τους και αφήνουμε να κρυώσουν.
Απλώνουμε το φύλλο και το κόβουμε στην μέση.
Το λαδώνουμε και βάζουμε στην άκρη του φύλλου την γέμιση και τα τυλίγουμε σε ρολό.
Τα τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα και αφού τα λαδώσουμε τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου