από την Evi Nikolaidou
Υλικά
- μάραθο
- λίγο σπανάκι
- 4-5 φύλλα μαρουλιού
- λίγη άγρια ρόκα
- 3-4 πράσινα κρεμμυδάκια
- 2 αυγά
- ανθότυρο
- φέτα
- λάδι
- αλατοπίπερο
- ζύμη για 1 πίτα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα χόρτα μας και τα κόβουμε χοντροκομμένα. Πλένουμε καλά και τα στραγγίζουμε.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο νερό και τα ζεματίζουμε λίγο, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά.
Τα σουρώνουμε και τ αφήνουμε να κρυώσουν.
Αφού κρυώσουν καλά τ ανακατεύουμε καλά με τα αυγά και τα τυριά χοντροκομμένα. αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε λίγο λάδι.
Ανοίγουμε το ένα φύλλο και το στρώνουμε σε ένα λαδωμένο ταψί.
Λαδώνουμε το φύλλο μας και προσθέτουμε την γέμιση.
Ανοίγουμε και το δεύτερο φύλλο, κλείνουμε καλά τις άκρες, σχηματίζοντας τον κόθορο , λαδώνουμε και χαράσσουμε την πίτα.
Ψήνουμε στους 200 σε προθερμασμένο φούρνο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου