από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μανιτάρια άσπρα μεγάλα
- μάραθος ψιλοκομμένος
- κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- τυρί τριμμένο που να λιώνει
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα μανιτάρια.
Αφαιρούμε τις βάσεις των μανιταριών και τα ψιλοκόβουμε.
Έχουμε ψιλοκόψει το κρεμμύδι και τον μάραθο.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ψιλοκομμένο μανιτάρι το κρεμμύδι και τον μάραθο να φύγουν τα υγρά τους.
Προσθέτουμε λάδι και τα τσιγαρίζουμε.
Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι.
Τα κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το τυρί να ενωθεί μαζί τους.
Έχουμε γυρίσει τα μανιτάρια ανάποδα σε ένα ταψάκι και τα γεμίζουμε με την γέμιση μας.
Προσθέτουμε ελάχιστο νερό στο ταψί και λίγο λάδι και ψήνουμε το φαγητό μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου