από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- πίτες για σουβλάκια
- μανιτάρια λεπτοκομμένα
- πιπεριά ψιλοκομμένη
- χυμός από ντομάτα
- ρίγανη
- γιαούρτι
- τυρί κότατζ
- άνιθος
Εκτέλεση
Αλείφουμε τις πίτες με λίγο χυμό ντομάτας και πασπαλίζουμε λίγο ρίγανη.
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε λεπτές φέτες.
Τα μαραίνουμε με λίγο νεράκι.
Απλώνουμε τα μανιτάρια πάνω στις πίτες.
Χτυπάμε γιαούρτι με τυρί κότατζ και ψιλοκομμένο άνιθο.
Περιχύνουμε τις πίτες και βάζουμε από πάνω πιπεριά ψιλοκομμένη.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου