από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- 1 φιλέτο μπακαλιάρου
- 1 πατάτα
- 2 καρότα
- 1 κλωναράκι σέλινο
- αλάτι
- 1 με 2 κουταλάκια λάδι ωμό σε κάθε πιάτο
- λεμόνι όσο θελουμε
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό να βράσει και προσθέτουμε την πατάτα το καρότο και το σέλινο.
Βράζουμε τα λαχανικά και προσθέτουμε το αλάτι.
Σε μεταλλικό δίχτυ τοποθετούμε το φιλέτο του μπακαλιάρου και το βάζουμε μέσα στην κατσαρόλα.
Συνεχίζουμε τον βρασμό μέχρι να γίνει το ψάρι.
Περνάμε από το μίξερ την πατάτα το καρότο μαζί με ζουμί από το ψάρι και έτσι έχουμε μια πηχτή ψαρόσουπα.
Σερβίρουμε σε πιάτο όπου προσθέτουμε το λάδι ωμό και το ψάρι κομματιασμένο σε μικρά κομμάτια.
Προσθέτουμε μπόλικο λεμόνι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου