από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 4 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
- 1 κρεμμύδι κομμένο στα 4 και μετά λεπτοκομμένο
- 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένο σε λεπτές φέτες
- ρίγανη
- λίγη στέβια
- αλάτι
- φύλλο κρούστας
- γάλα εβαπορέ
- 1 με 2 κουταλιές λάδι
- τυρί κότατζ
Εκτέλεση
Κόβουμε τα υλικά μας.
Σε ένα ταψάκι αφού το λαδώσουμε να μην κολλήσει αρχίζουμε να στρώνουμε ένα ένα τα φύλλα αφού τα αλείψουμε με γάλα και το λάδι που το έχουμε χτυπήσει.
Στρώνουμε τις ντομάτες και πασπαλίζουμε με λίγη στέβια αλάτι και ρίγανη.
Ανακατεύουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά και στο τέλος όση ντομάτα περίσσεψε όπως και το τυρί κότατζ.
Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα αφού τα αλείψουμε ένα ένα με γάλα και το λάδι.
Το ψήνουμε στον αέρα στους 170 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου