από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- μελιτζάνες φλάσκες σε φέτες
- τυρί κότατζ
- λάδι
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- ξύδι μπαλσάμικο
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε χοντρές φέτες.
Τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε να ξεπικρίσουν για μισή ώρα
Τις ξεπλένουμε και αφού στραγγίσουν τις ακουμπάμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
Τις ψήνουμε στον αέρα.
Τις σερβίρουμε σε πιάτο και αφού τις ψεκάσουμε με λίγο λάδι τοποθετούμε το τυρί κότατζ στην επιφάνεια τις ραντίζουμε με μπαλσάμικο και μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου