από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- φύλλα κρούστας
- γάλα εβαπορέ
- 1 κουταλιά λάδι
- μέλι
- λίγο σουσάμι
- κανέλα
Εκτέλεση
Απλώνουμε το φύλλο και το αλείφουμε με το γάλα και το λάδι που έχουμε χτυπήσει.
Το στρίβουμε κατά μήκος σε ρολό και αρχίζουμε με ένα μαχαίρι να το κόβουμε σε κομμάτια.
Τα τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
Τα πασπαλίζουμε με λίγο στέβια και τα ψήνουμε στο φούρνο.
Όταν πάρουν χρώμα τα βγάζουμε και τα περιχύνουμε με μέλι πού το έχουμε αραιώσει με μια κουταλιά νερό.
Τα πασπαλίζουμε με σουσάμι και κανέλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου