από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 2 ξερά κρεμμύδια
- 4-5 πράσινα κρεμμυδάκια
- δυόσμος μπόλικος
- μαϊντανός
- λάδι
- αλατοπίπερο
- πάπρικα γλυκιά αρκετή, του πάει πολύ
Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες.
Τα βάζουμε στο ταψί.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, ξερά και πράσινα, όπως και τα μυρωδικά μας.
Τα προσθέτουμε στα κολοκυθάκια, ρίχνουμε και τα μπαχαρικά μαζί με ελάχιστο λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου