από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μανιτάρια καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
- άνιθος ψιλοκομμένος
- λίγη σκόνη Κνόρ
- 2 κουταλάκια του γλυκού λάδι
- 2 με 3 κουταλάκια του γλυκού ξύδι μπαλσάμικο
- στην μύτη του κουταλιού στέβια.
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα μανιτάρια.
Τα κόβουμε σε φέτες.
Τα βάζουμε σε ένα τηγάνι και θα παρατηρήσουμε ότι θα βγάλουν αρκετά υγρά.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να ψηθούν.
Προσθέτουμε τότε τον άνιθο και την σκόνη κνόρ
Όταν σωθούν τα υγρά το κατεβάζουμε από την φωτιά και το περιχύνουμε με το ξύδι μπαλσάμικο το λάδι και την στέβια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου