από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μακαρόνια σπαγγέτι
- ντομάτα τριμμένη
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
- κάπαρη
- αγγουράκι τουρσί λεπτοκομμένο
- 2 κουταλάκια του γλυκού λάδι
- ρίγανη
- αλάτι
- τυρί κότατζ
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σε νερό βραστό (χωρίς αλάτι χωρίς λάδι)
Τρίβουμε την ντομάτα στον τρίφτη.
Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και τα αγγουράκια τουρσί
Σερβίρουμε τα μακαρόνια στο πιάτο προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα και πασπαλίζουμε με ρίγανη και αλάτι.
Ρίχνουμε το λάδι από πάνω και προσθέτουμε τα αγγουράκια την κάπαρη τον μαϊντανό και το τυρί κότατζ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου