από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 1 κουτί κότατς 2% λιπαρά
- 3 φυλλαράκια σκοινόπρασο
- λίγο άνιθο
- λίγο μαϊντανό
- το ασπράδι από ένα αυγό
- γάλα 0% για τα φύλλα
Εκτέλεση
Αδειάζουμε το τυρί μέσα ένα μπόλ και το πιέσουμε με ένα πιρούνι.
Προσθέτουμε τα μυρωδικά μας και το ασπράδι του αυγού και ενώνουμε τα υλικά μας.
Απλώνουμε το φύλλο στο τραπέζι και το χωρίζουμε στα 4.
Το περνάμε με ένα πινέλο με γάλα και βάζουμε στην άκρη γέμιση.
Τα τυλίγουμε ρολάκια και τα ακουμπάμε σε ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα.
Τα ψήνουμε στον φούρνό μέχρι να ροδίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου