από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- φακές βρασμένες
- 1-2 κουταλιές ταχίνι
- 4-5 καρότα
- λεμόνι μπόλικο
- αλάτι
-ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Στραγγίζουμε τις φακές που βράσαμε (εγώ τις είχα στην κατάψυξη, οπότε απλά τις ξεπάγωσα).
Τις βάζουμε στο μούλτι,
μαζί με τα καρότα, το ταχίνι και τον χυμό λεμονιού.
Πολτοποιούμε μέχρι να γίνει σαν αλοιφή.
Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε την γεύση, με τον χυμό λεμονιού και το αλάτι.
Προσθέτουμε λίγο λάδι και έτοιμο!!!!
Παρατήρηση : Το ίδιο φαγητό , μπορεί να γίνει και με φασόλια ή ρεβίθια!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου