από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 1 δισκάκι με μανιτάρια
- 3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φετάκια
- σκινόπρασο ψιλοκομμένο
- λάδι
- ξύδι μπαλσάμικο
- 1 κουταλιά μέλι
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα μανιτάρια και αφού τα ξεχωρίζουμε μεταξύ τους.
Τα αφήνουμε να στραγγίξουν.
Χτυπάμε σε ένα μπόλ το λάδι το ξύδι και το μέλι.
Απλώνουμε τα μανιτάρια σε ένα ταψί και τα αλατοπιπερώνουμε προσθέτοντας την ρίγανη τον μαϊντανό και το σκινόπρασο.
Κόβουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε τα μανιτάρια.
Προσθέτουμε το λαδόξυδο και τα βάζουμε στον φούρνο.
Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μια ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου