από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 4 ντομάτες κομμένες σε κομματάκια
- 4 αυγά
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 πιπεριές Φλωρίνης ψητές λεπτοκομμένες
- σκινόπρασο ψιλοκομμένο
- 1 κουταλάκι ζάχαρη
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα γλυκιά
- λάδι
- ξύδι μπαλσάμικο
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και το σκινόπρασο.
Τα ρίχνουμε σε ένα τηγάνι να μαραθούν.
Έχουμε ψιλοκόψει τις ντομάτες.
μόλις το κρεμμύδι μαραθεί ρίχνουμε το λάδι και αρχίζουμε να τα σωτάρουμε.
Προσθέτουμε την ντομάτα τα αρωματικά μας και την ζάχαρη και σβήνουμε με το μπαλσάμικο ξύδι μόλις δούμε ότι η ζάχαρη έλιωσε.
Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να βράσει μέχρι να φύγουν τα υγρά της ντομάτας.
Έχουμε χτυπήσει τα αυγά και μόλις ετοιμαστεί η ντομάτα τα ρίχνουμε και ανακατεύουμε ελαφρά με μια κουτάλα μέχρι να ψηθούν.
Τότε ρίχνουμε και την φέτα θρυμματισμένη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου