από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- χυλοπιτάκι
- 1 τόνος καπνιστός
- ψιλοκομμένος άνιθος
- κάπαρη
- ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί
- γιαούρτι
- 2 κουταλάκια του γλυκού λάδι
- αλάτι
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τον τόνο διαλύοντας τον αφού τον στραγγίσουμε καλά.
Ψιλοκόβουμε τον άνιθο και το αγγουράκι τουρσί.
Βράζουμε το χυλοπιτάκι.
Αφού στραγγίσουμε το χυλοπιτάκι το ανακατεύουμε με τον τόνο τον άνιθο την κάπαρη και το αγγουράκι.
Έχουμε χτυπήσει το γιαούρτι με το λάδι και το περιχύνουμε πάνω από το χυλοπιτάκι με τον τόνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου