από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- πατάτες κομμένες σε μεγάλους κύβους
- 3 με 4 κρεμμύδια σε ροδέλες
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- πάπρικα
- ζαμπόν κομμένο σε λωρίδες
- κομμάτια φέτα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις πατάτες.
Μόλις μαλακώσουν ελαφρώς τις κατεβάζουμε.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε ελαφρώς τα κρεμμύδια.
Προσθέτουμε το ζαμπόν και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα.
Ρίχνουμε το πιπέρι την ρίγανη και την πάπρικα.
Αδειάζουμε τις πατάτες στο ταψί και με ελαφρές κινήσεις ανακατεύουμε να ενωθούν τα κρεμμύδια το ζαμπόν και οι πατάτες.
Θρυμματίζουμε την φέτα πάνω από τις πατάτες και το βάζουμε στον φούρνο για μισή ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου