- 5 κολοκύθια μεγάλα
- 1 πακέτο μύδια τη ψίχα ( το νερό τους το σουρώνετε και το κρατάτε, με αυτό μαγειρεύουμε)
- 12 κ.γ ρύζι. μισό μισό..κίτρινο και αρμπόριο..μπορείτε ένα ελαττώσετε το ρύζι και να βάλετε 2 φακελάκια μύδια..εγώ την άλλη φορά έτσι θα κάνω...
- 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο.
- 5 φρέσκα κρεμμυδάκια το άσπρο περισσότερο
- 2-3 κουτ σούπας μουστάρδα
- αλάτι
προαιρετικά
μαϊντανό μπόλικο( εγώ έβαλα 1 φτζ τσαγιού ψιλοκομμένο
η συνταγή από Χιλή έχει και μία κ,σ πελτέ εγώ δεν έβαλα..
- 1 λεμόνι το ξύσμα και το χυμό
Βάζουμε τα κρεμμύδια χωρίς ελαιόλαδο..να τσιγαριστούν όταν αρχίζουν και καίγονται..(φώτο)
μετά χαμηλώνουμε και ρίχνουμε μουστάρδα αλάτι πιπέρι μαϊντανό..το νερό από τα μύδια..όχι όλο...να κρατήσουμε για το βράσιμο των κολοκυθιών...και αφήνουμε να σιγοβράσουν..
καλή επιτυχία..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου