από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- φύλλο χωριάτικο
- ζαμπόν χοντροκομμένο
- τυρί ρεγγάτο τριμμένο
- 2 αυγά
- πιπέρι
- ντομάτα σε λεπτές φέτες
- λάδι
- σουσάμι
Εκτέλεση
Κόβουμε το ζαμπόν χοντροκομμένο.
Το ανακατεύουμε σε ένα μπόλ με το τυρί.
Χτυπάμε τα αυγά και το ρίχνουμε στο ζαμπόν με το τυρί.
Ρίχνουμε το πιπέρι.
Λαδώνουμε ένα ταψάκι και στρώνουμε το φύλλο.
Λαδώνουμε ξανά και προσθέτουμε στο σύνολο τρία φύλλα.
Ρίχνουμε το μείγμα μας στα φύλλα το στρώνουμε και προσθέτουμε την ντομάτα.
Σκεπάζουμε με άλλα τρία φύλλα που τα λαδώνουμε κάθε φορα.
Κόβουμε την πίτα την λαδώνουμε και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε σε κλασικό φούρνο στους 150 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου