από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- πατάτες φρέσκες με την φλούδα τους
- 1 ποτήρι κρασί λευκό
- 2 γεμάτες κ σ ταχίνι
- δεντρολίβανο
- αλατοπίπερο
- 2 γεμάτες κ σ μουστάρδα
Εκτέλεση.
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε για λίγο, να κρατάνε αρκετά. Εν τω μεταξύ έχουμε ετοιμάσει με τα υπόλοιπα υλικά την σάλτσα στο μούλτι.
κόβουμε τις πατάτες σε χοντρά κομμάτια και τα βάζουμε στο ταψί.
Περιχύνουμε με την σάλτσα και συμπληρώνουμε λίγο νερό. Ανακατεύουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ψηθούν καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου