από την Ευαγγελία Βανιώτη
Υλικά
- 4 Μελιτζάνες
- 2 ξερά κρεμμύδια
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 6 φύλλα δυόσμου
- 3 σκελίδες σκόρδου
- λίγο ψιλοκομμένο μαΊντανό
- 1 αυγό
- μ ψίχα από 5 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
- 1 κούπα φρυγανιά
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν πάουντερ
- 100 γραμμάρια κεφαλοτύρι
- 5.κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Τρυπάμε τις μελιτζάνες και τις ψήνουμε στον φούρνο.
Χτυπάμε στο μούλτι το αυγό με την ψίχα από το μπαγιάτικο ψωμί .
Στη ψίχα από τις μελιτζάνες προσθέτουμε το αυγό και την ψίχα και τα υπόλοιπα υλικά.
Τα πλάθουμε και τα βάζουμε στο ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα αλειμμένη με λάδι.
Τους αλείφουμε με λάδι..
Τα ψήνουμε για 20 με 30 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου