από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- 5 ντομάτες ψιλοκομμένες
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- βασιλικός ψιλοκομμένος
- 1 αυγό
- τυρί κέρυγκολτ τριμμένο
- 5 με 6 κουταλιές αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και αφού αφαιρέσουμε τους σπόρους και τα ζουμιά τους τις ψιλοκόβουμε και τις αφήνουμε να στραγγίξουν.
Ψιλικόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα ανακατεύουμε με τις ντομάτες.
Προσθέτουμε τα μυρωδικά και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το τυρί.
Χτυπάμε το αυγό και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
Τέλος ανακατεύουμε σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι να σφίξει η ζύμη.
Μπορεί να χρειαστεί και περισσότερο αλεύρι.
Αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο για να σφίξει το μείγμα.
Απλώνουμε λαδόκολλα σε ταψί και βάζουμε κουταλιά κουταλιά το μείγμα πάνω στην λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου