από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- 2 πακέτα κριμ κράκερς χωρίς αλάτι.
- 2 φλιτζάνια γάλα
- 1 φλιτζάνι νερό
- 3 κουταλάκια νες καφέ
- 3 κουταλιές στέβια
- χυμό πορτοκαλιού
- 4 με 5 κουταλιές κούσταρ πάουντερ
Εκτέλεση
Διαλύουμε στο νερό τον νες καφέ και την κούσταρ πάουντερ.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα με την στέβια και μόλις πάρει βράση ρίχνουμε το νερό με το διάλυμα του καφέ.
Ανακατεύουμε συνεχώς την κρέμα για να μην μας κολλήσει.
Σε ένα μπολ βάζουμε τον χυμό του πορτοκαλιού και βουτάμε καλά τα κριμ κράκερς.
Απλώνουμε μια στρώση στον πάτο ενός ταψιού παραλληλόγραμμου και ρίχνουμε την μισή κρέμα.
Προσθέτουμε άλλη μια σειρά κρίμ κράκερς και ξανά κρέμα.
Στρώνουμε την κρέμα και την πασπαλίζουμε με θρυμματισμένα κριμ κράκερς.
Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει για μερικές ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου