από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- τορτίγες
- φέτες παστουρμά κομμένες στην μέση
- ντομάτα σε κύβους αφού αφαιρέσω τους σπόρους και τα ζουμιά τους
- 1 πιπεριά κέρατο κομμένη σε ροδέλες
- γάλα
- μοτσαρέλα σε φέτες
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα υλικά μας.
Λαδώνουμε ένα ταψάκι.
Βουτάμε τις τορτίγες στο γάλα και τις βάζουμε περιφερικά στο ταψί αλλά να προεξέχουν.
Συμπληρώνουμε στο κέντρο του ταψιού με τορτίγες.
Στρώνουμε στον πάτο την μοτσαρέλα και από πάνω ρίχνουμε την ντομάτα σε κύβους μαζί με την πιπεριά.
Προσθέτουμε τον παστουρμά και από πάνω μοτσαρέλα.
Βάζουμε προς τα μέσα τις περισσευούμενες τορτίγες και από πάνω κλείνουμε με τορτίγια τα κενά.
Το χαράζουμε σε 8 κομμάτια και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου