από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- πατάτες κομμένες φέτες
- μπέϊκον κομμένο σε λουρίδες
- λάδι
- σκόρδο σε σκόνη
- πάπρικα
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- τριμμένη μοτσαρέλλα
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πατάτες ροδέλες.
Τι; λαδώνουμε και ρίχνουμε τα αρωματικά μας και ανακατεύουμε μέχρι να πάνε παντού.
Στρώνουμε τις πατάτες πλαγιαστές στο ταψί.
Κόβουμε το μπέϊκον σε λωρίδες και τις ρίχνουμε από πάνω.
Ψήνουμε το φαγητό μας στους 170 βαθμούς.
Όταν κοντεύει το φαγητό να γίνει πασπαλίζουμε με το τυρί και περιμένουμε να λιώσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου