από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- 1 σπαλομύτα από μοσχάρι
- ρίγανη
- θυμάρι
- καρίνο
- σκόρδο
- λάδι
- πιπέρι
- αλάτι
- κονιάκ
- πιπέρια σε κόκκους
Εκτέλεση
Πασπαλίζουμε την σπαλομύτα με λάδι και μετά τα μυρωδικά.
Αφήνουμε να μείνει για μια νύχτα για να μαριναριστεί.
Την επομένη τρυπάμε σε μερικά σημεία το κρέας και βάζουμε σκόρδο μέσα όπως και πιπέρια.
Το δένουμε με σπάγκο για να πάρει φόρμα.
Το βάζουμε σε γάστρα και το περιχύνουμε με κονιάκ.
Το ψήνουμε σε 200 βαθμούς για μισή ώρα και μετά κατεβάζουμε την θερμοκρασία στους 150 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου