από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- κολοκυθάκια κομμένα σε μπαστουνάκια
- 1 γιαούρτι
- τυρί τριμμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- τριμμένη φρυγανιά
- λάδι 50 ml
- γάλα εβαπορέ
Εκτέλεση
Σε μια λεκανίτσα βάζουμε το λάδι το γιαούρτι και το τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε να ενωθούν.
Επειδή γίνεται πηχτό το αραιώνω με λίγο γάλα.
Κόβω τα κολοκύθια στην μέση και μετά το κάθε κομμάτι στα 4.
Βουτώ τα κολοκυθάκια μέσα στο γιαούρτι και μετά τα τυλίγω στην φρυγανιά.
Τα τοποθετώ σε ταψί που έχω βάλει λαδόκολλα και τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου