από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- παστουρμάς σε φέτες
- φέτα
- 1 πιπεριά κέρατο
- ντομάτα σε κύβους αφού έχουμε στραγγίξει τα υγρά της
- κύμινο
- 3- 4 φύλλα μπακλαβά
- λάδι
- πιπεριά Φλωρίνης τουρσί κομμένη σε λεπτές φέτες
Εκτέλεση
Σε μικρό ταψάκι (αυτά που πουλούν γλυκά σιροπιαστά) λαδώνουμε την επιφάνεια και απλώνουμε τα φύλλα κόβοντας τα στην μέση και αφήνοντας προς τα έξω το περίσσεμα των φύλλων.
Εννοείτε ότι τα λαδώνουμε κάθε φορά.
Απλώνουμε την φέτα θρυμματισμένη στον πάτο του ταψιού.
Μετά βάζουμε την τομάτα τις πιπεριές και πασπαλίζουμε με λίγο κύμινο.
Προσθέτουμε τον παστουρμά.
Γυρνάμε τα φύλλα που έμειναν έξω από το ταψί κάνοντας ένα στεφανάκι γύρω από την πίτα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να γίνει.
ΥΣΤ: Νομίζω αν καλύψουμε την πίτα με ένα αλουμινόχαρτο δε θα ξεραθεί ο παστουρμάς αλλά και θα λιώσει περισσότερο η φέτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου