από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 3 κολοκυθάκια κομμένα σε ψιλά κυβάκια
- 2 μικρά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 πιπεριά κέρατο ψιλοκομμένη
- 1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
- λάδι
- ροκφόρ
- πιπέρι
- 1 πακέτο τορτελίνια
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 1 κύβος κνορ κότας
Εκτέλεση
Κόβουμε τα λαχανικά μας και τα αφήνουμε να στραγγίξουν.
Τα βάζουμε σε κατσαρόλα να μαραθούν και όταν βγάλουν όλα τα υγρά τους ρίχνουμε το λάδι και τα τσιγαρίζουμε.
Προσθέτουμε ζεστό νερό και τον κύβο και αφήνουμε να βράσουν για 5 με 7 το πολύ λεπτά.
Τότε ρίχνουμε και το ροκφόρ.
Προσθέτουμε τα τορτελίνια και τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά όσο λέει δηλαδή η οδηγία χρήσης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου