από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- 6 αυγά
- λάδι ελάχιστο
- γάλα ελάχιστο
- αλεύρι που φουσκώνει μόνο του λίγο
- φέτα
- ανθότυρο
- αλάτι
- πιπέρι
- κολοκυθάκια ψιλοκομμένα
- κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- πιπεριά κέρατο ψιλοκομμένη
- πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε σε τηγάνι μέχρι να φύγουν τα υγρά τους.
Προσθέτουμε λάδι και τα σοτάρουμε.
Χτυπάμε τα αυγά μαζί με λίγο γάλα και λίγο αλεύρι.
Προσθέτουμε και τα τυριά.
Λαδώνουμε το ταψάκι μας και στρώνουμε τα λαχανικά στον πάτο.
Από πάνω ρίχνουμε τα αυγά με τα τυριά.
Την ψήνουμε στους 150 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου