από την Lena Trifilli-
Υλικά
- ντομάτα καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους
- αγγούρι κομμένο σε κύβους
- κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- βασιλικός ψιλοκομμένος
- δυόσμος ψιλοκομμένος
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- πληγούρι μουλιασμένο
- χυμό ενός λεμονιού
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε το πληγούρι για 6 λεπτά σε ζεστό νερό και αφού το στραγγίσουμε το αφήνουμε σε μια άκρη.
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας και τα αρωματικά μας.
Τα ανακατεύουμε σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε το πληγούρι.
Χτυπάμε το λάδι με το λεμόνι και περιχύνουμε την σαλάτα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου