από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- 1 πακέτο πλευρώτους
- σκινόπρασσο ψιλοκομμένο
- 1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- εστραγκόν
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- δεντρολίβανο(ελάχιστο) αποξηραμένο
- λάδι
- λεμόνι
- ξύδι μπαλσάμικο
Εκτέλεση
Πλένουμε και χωρίζουμε τα μανιτάρια.
Τα αλατοπιπερώνουμε και τα βάζουμε στο ταψί.
Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και το σκινόπρασσο και τα ρίχνουμε στα μανιτάρια.
Προσθέτουμε τα αρωματικά και το λάδι λεμόνι και το μπαλσάμικο.
Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου