από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 2 ντομάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους
- 2 μικρά αγγουράκια κομμένα σε κύβους
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
- ψιλοκομμένος μαϊντανός
- κάπαρη
- αγγουράκι τουρσί κομμένο σε φέτες
- σκινόπρασσο ψιλοκομμένο
- κρεμμύδι φρέσκο
- κρουτόν από μπαγιάτικο ψωμί
- λάδι
- μπαλσάμικο
- λίγο λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα λαχανικά μας και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Προσθέτουμε τα κρουτόν από μπαγιάτικο ψωμί.
Χτυπάμε το λάδι το μπαλσάμικο και το λεμόνι και περιχύνουμε την σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου