από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- κολοκυθάκια
- 5 φέτες μπέϊκον
- τυρί ρεγγάτο τριμμένο
- 1 αυγό
- γάλα εβαπορέ
- λάδι
- καπνιστή πάπρικα
- αλάτι
Εκτέλεση
Κόβουμε σε λεπτές φέτες κατά μήκος τα κολοκύθια.
Τα βάζουμε σε ταψί που έχουμε απλώσει λαδόκολλα.
Τα περνάμε με λίγο λάδι τα πασπαλίζουμε με αλάτι και πάπρικα καπνιστή.
Τα γυρνάμε και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
Τα ψήνουμε στον αέρα μέχρι να πάρουν χρώμα.
Απλώνουμε τα κολοκυθάκια σε ταψάκι τα πασπαλίζουμε με τυρί και ψιλοκόβουμε το μπέϊκον.
Στρώνουμε άλλη μια στρώση κολοκυθάκια και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία.
Χτυπάμε ένα αυγό με το γάλα εβαπορέ και περιχύνουμε το φαγητό.
Ψήνουμε το φαγητό μας σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου