από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- 1 πακέτο μανιτάρια
- 2 με 3 πιπεριές κέρατο
- 2 κρεμμύδια όπως τα κόβουμε στην σαλάτα
- 2 σκελίδα σκόρδο
- λάδι
- αλάτι
-πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες
Ετοιμάζουμε τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες και τα κρεμμύδια σε φέτες όπως στην σαλάτα.
Τα ρίχνουμε όλα στην κατσαρόλα και προσθέτουμε και το σκόρδο σε φέτες.
Τα μαραίνουμε μέχρι να σωθούν τα υγρά που βγάζουν.
Προσθέτουμε το λάδι και τα τσιγαρίζουμε.
Μόλις τσιγαριστούν προσθέτουμε λίγο νερό και χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να βρασει μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου