από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- λαχανάκια Βρυξελλών
- λάδι
- ξύδι μπαλσάμικο
- μουστάρδα
- μέλι
- αλάτι
-πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε (βγάζουμε τα χτυπημένα φύλλα)τα λαχανάκια και κόβουμε το κάτω μέρος.
Τα βάζουμε σε νερό με ξύδι για λίγη ώρα αφού πρώτα τα πλένουμε.
Τα ξεπλένουμε καλά και τα ρίχνουμε σε νερό αλατισμένο που βράζει.
Τα Βράζουμε για κανένα δεκάλεπτο.
Τα στραγγίζουμε και τα απλώνουμε στο ταψί και ρίχνουμε το πιπέρι.
Χτυπάμε το λάδι το ξύδι λίγη μουστάρδα και το μέλι ανάλογα με τα γούστα μας.
Τα περιχύνουμε με την σος και τα ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να μαλακώσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου