από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 1 κονσέρβα τόνο πικάντικο στραγγισμένο.
- 3 πατάτες κομμένες σε κύβους
- αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
- 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα στα 4 και μετά λεπτοκομμένα σε φέτες
- κάπαρη
- λάδι
- λεμόνι χυμό
- 1 με 2 κουταλιές μαγιονέζα light
- αλάτι
- πιπέρι
- καπνιστή πάπρικα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κύβους.
Τις βράζουμε χωρίς όμως να λιώνουν.
Κόβουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Στραγγίζουμε το τόνο και τον διαλύουμε με το πιρούνι.
Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε τα υλικά μας και προσθέτουμε την σος που ετοιμάζουμε με το λάδι το λεμόνι και την μαγιονέζα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου