από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μαρούλι
- κρέας ψητό που έχει περισσέψει
- αγγουράκι τουρσί κομμένο σε φέτες
- κάπαρη
- 3 με 4 φέτες καπνιστό τυρί κομμένες σε μικρές λωρίδες
- τριμμένο τυρί κέρυγκολτ
- άνιθος ψιλοκομμένος
- λάδι
- ξύδι
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κουταλιά μαγιονέζα
Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε το μαρούλι.
Κόβουμε το κρέας σε λεπτές φέτες και μετά σε μακρόστενες λωρίδες.
Ετοιμάζουμε το αγγουράκι τουρσί σε φέτες.
Κόβουμε το καπνιστό τυρί.
Ανακατεύουμε τα υλικά μας και προσθέτουμε και το τυρί το τριμμένο.
Χτυπάμε το λάδι με το ξύδι και την μαγιονέζα και περιχύνουμε την σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου