από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 1 και 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
- 1/2 ποτήρι λάδι σπορέλαιο
- 1/2 ποτήρι ζάχαρη η 4 με 5 κουταλιές στέβια
- 2 αυγά
- 2 με 3 μπανάνες ώριμες
- 1 και 1/2 κουταλάκι μπέκιν πάουντερ
- 1/2 κουταλάκι σόδα
- βανίλια
Εκτέλεση
Χτυπάμε το λάδι με το αυγό την ζάχαρη και τις μπανάνες λιωμένες με πιρούνι.
Ρίχνουμε το αλεύρι το μπέκιν πάουντερ και την σόδα μαζί με την βανίλια και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Λαδώνουμε μια φόρμα και την αλευρώνουμε και ρίχνουμε το μείγμα.
Ψήνουμε στους 150 βαθμούς για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου