από την Eleni Giazitsiogloy Doulaptsis
Υλικά
- 5-6 κούπες νερό
- λάδι ή βούτυρο όσο αγαπάτε
- αλάτι
- δυόσμο αποξηραμένο
- 250 γρ γιαούρτι
Εκτέλεση
Βάζουμε το νερό στην κατσαρόλα, ρίχνουμε το αλάτι και όταν αρχίσει και βράζει ρίχνουμε το κορκότο ή πλιγούρι... σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και.... σοτάρουμε (ναι καλά διαβάσατε) τον δυόσμο...
Εξαιρετικό πρωινό και πολύ θρεπτικό, πλούσιο σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες... αλλά όχι τόσες που να σε χορταίνουν ...
Καλή σας όρεξη...
Υ.Γ. : το πλιγούρι και το κορκότο είναι αποφλοιωμένο σπασμένο σιτάρι ..η διαφορά τους είναι ότι το πλιγούρι είναι βρασμένο....
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου