από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- ζύμη πίτσας με μπύρα
Πίτσα μεσογειακή
- διάφορα τυριά που λιώνουν
- σάλτσα ντομάτας
- καρίνο
- κάπαρη
- ελιές ψιλοκομμένες
- κρεμμύδι λεπτοκομμένο σε ροδέλες
Πίτσα με αλλαντικά
- διάφορα αλλαντικά λεπτοκομμένα
- διάφορα τυριά που λιώνουν\
- καρίνο
- σάλτσα ντομάτας
- κρεμμύδι λεπτοκομμένο σε ροδέλες
Εκτέλεση
Απλώνουμε τον χυλό σε ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα.
Την ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να σταθεροποιηθεί.
Όταν ψηθεί απλώνουμε την σάλτσα τα τυριά και μετά όλα τα υλικά.
Ψήνουμε ξανά την πίτσα μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου