από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 500 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει
- 1 κουταλάκι αλάτι
- 2 κουταλιές ζάχαρη
- 3 κουταλιές λάδι
- 500 ml μπύρα
Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε τα υλικά μας και τα ανακατεύουμε με το μίξερ χειρός.
Θα γίνει ένας πυκνός χυλός.
Τον αδειάζουμε σε ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα και τον απλώνουμε με την μαρίζ ομοιόμορφα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να σταθεροποιηθεί.
Τότε αρχίζουμε να βάζουμε τα υλικά της πίτσας και ξαναψήνουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου