από την Eleni Giazitsioglou Doulaptsis
Υλικά
- 4 κούπες νερό
- ¾ κούπες τραχανά
- λάδι περίπου 1/3 κούπας
- φέτα για γαρνίρισμα... ( την βρίσκω εξαιρετική επιλογή )
Εκτέλεση
Η εκτέλεση έχει ορισμένα σημεία που πρέπει να προσέξετε....
Περιμένουμε να βράσει το νερό, ρίχνουμε το λάδι, το αλάτι και τέλος τον τραχανά
και αρχίζουμε συνεχές ανακάτεμα...
βλέπετε αυτός ο ρημαδοτραχανάς (υπάρχει η
λέξη; ) έχει την τάση να σβολιάζει ...
εσείς όμως μην πτοείστε...ανακάτεμα για
περίπου θα έλεγα 10 με 15 λεπτά...
και μετά στο πιάτο με το τυράκι από πάνω, σε
κύβους παρακαλώ, έτσι για να νιώθετε την πανδεσία των γεύσεων.
Καλή σας όρεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου