από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- τορτελίνια
- 1 κονσέρβα καπνιστό τόνο πικάντικο
- 1 πιπεριά Φλωρίνης ψητή
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
- καπνιστή πάπρικα
- ψιλοκομμένος μαϊντανός
Εκτέλεση
Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες.
Τα στραγγίζουμε.
Έχουμε ψιλοκόψει τη πιπεριά και το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε στο λάδι του τόνου.
Προσθέτουμε και τον τόνο να τσιγαριστεί ελαφρώς.
Ανακατεύουμε τον τόνο με τα τορτελίνια και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου